VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE JSOU U NÁS
V BEZPEČÍ

Stránka pro klienty i neklienty o tom, jakým způsobem,
proč a jak jsou zpracovávány osobní údaje ve spol ELTEC, s.r.o.

Robert Šmuk
Robert Šmuk
jednatel spol.

Ochrana Vašich osobních údajů pro nás vždy byla, je a bude na prvním místě. Zpracováváme jen nezbytně nutné osobní údaje po nezbytně nutnou dobu. Seznamte se, prosím s tím jaké vaše údaje zpracováváme, proč a jak je chráníme. Níže najdete zásady, podle kterých se o vaše kontakty staráme a nakládáme s nimi, a to nejen v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).


KDO JE SPRÁVCE?


Tým společnosti ELTEC, s.r.o., IČ: 26735024, vedené u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C 90439, zastoupené Robertem Šmukem jako členem představenstva, se sídlem Biskupcova 6/1838, 130 00 Praha 3. 

Vůči Vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Naše webové stránky, kterých se tyto zásady týkají jsou:
www.sadroveomitkyapodlahy.cz , www.litapodlaha.eu,


JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT ?


Pokud budete mít jakékoli otázky k ochraně svých osobních údajů, neváhejte se na nás obrátit na některé z níže uvedených e-mailových adres. Rádi vám na vaše otázky odpovíme. 

gdpr@sadroveomitkyapodlahy.cz, 
gdpr@litapodlaha.eu


JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME A PROČ ?


Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb, plnění smlouvy, organizace webinářů, školení

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • poštovní adresu
  • fakturační údaje (název společnosti, IČ, DIČ, čísla bankovních účtů)
  • případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

Osobní údaje adresné a fakturační nezbytně potřebujeme k účelu plnění smlouvy.  

E-mailovou adresu potřebujeme, abychom vám mohli vytvořit a zaslat přístupy do aplikace a webového rozhraní. Pokud se registrujete na vysílání některého z našich webinářů, vaši e-mailovou adresu nezbytně potřebujeme také k zajištění organizace daného webináře.

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některou z našich služeb nebo jiný produkt z naší nabídky, potřebujeme Vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing - zasílání personalizovaných newsletterů (oprávněný zájem / souhlas)
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailech a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Nechceme vám posílat letáky, které vás nezajímají. Proto sledujeme, jestli máte o naše e-maily zájem a pomocí toho, na co v e-mailech klikáte se Vám snažíme přizpůsobit obsah těchto e-mailů. 

Pokud jste naším klientem či zákazníkem vnímáme náš oprávněný zájem posílat vám tyto newslettery na míru maximálně po dobu 5 let od poslední objednávky. 

Pokud od nás získáváte vzdělávání zdarma (e-book, webinář nebo jeho záznam) nebo se registrujete k odběru novinek na blogu, budeme vám zasílat naše newslettery na základě Vašeho souhlasu, a to po dobu 5 let od jeho udělení.

Ve obou případech se můžete ze zasílání newsletterů odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to vaše právo. 

(Ačkoli jsou tyto podmínky společné pro všechny aplikace spol. ELTEC, s.r.o., jednotlivé značky komunikují samostatně. Pokud jste tedy např. zákazníkem webu litapodlaha.eu - z oprávněného zájmu vám bude zasílat své novinky pouze litapodlaha.eu, nikoli např. Sadroveomitkyapodlahy.cz.)

Pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 3 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Fotografie a video záznamy staveb
Během našich návštěv Vaší stavby … pořizujeme fotografickou dokumentaci či audiovizuální záznam. Fotografie i videozáznamy používáme jako přílohu k dokumentaci naší práce, rozsahu změn oproti zadání, zdokumentování odchylek stavu Vaší stavby od projektové dokumentace, který může mít jak přímý tak nepřímý vliv na kvalitu díla a námi prováděných služeb. Fotografickou dokumentaci a audiovizuální záznamy můžeme použít v propagačních materiálech, především na webu. Také je můžeme použít v případech sporu a předat je i třetím stranám k odbornému posouzení, koncovým klientům v případech sporů či porušováním splatnosti faktur a daňových dokladů objednateli z řad ekonomických subjektů, případně vyšetřovatelům z řad PČR, apod. Video záznam slouží jak k reklamním tak informativním účelům, potencionálních klientů kteří na své stavbě řeší obdobné problémy jako Vy a mají jim pomoci ve způsobu postupů, dle platných norem ČSN,EN,DIN, technických listů výrobců materiálů či praktických rad odborníků. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět na našich kontaktních údajích před pořízením foto a videodokumentace.

Fotografie a video záznamy ze seminářů
Na některých našich živých akcích - školeních, seminářích, … pořizujeme fotografickou dokumentaci či audiovizuální záznam. Fotografie používáme v propagačních materiálech, především na webu. Audiovizuální záznam slouží účastníkům online kurzu ke zhlédnutí, případně potencionálním klientům k informaci jak vyřešit jejich případné problémy v rámci námi poskytovaných služeb. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět na našich kontaktních údajích před pořádáním živé akce.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 


PŘEDÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 3. STRANÁM


K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. Všichni táhneme za jeden provaz a o vaše údaje pečujeme jako o své vlastní.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami v rámci našich aplikací a nepotřebujeme k nim zapojit třetí strany.

Pro zajištění dílčích zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. 

Všichni zapojení zpracovatelé jsou povinni vaše osobní údaje chránit stejně jako my a zavázali se nám k tomu svým prohlášením nebo smlouvou. 

Jsou to především dodavatelé z oblasti: serverové infrastruktury, bezpečnosti, účetnictví a daňového poradenství.
Dále využíváme služby Google Analytics, v případě vašeho souhlasu Facebook pixel k cílení reklamy.

Je možné, že pro usnadnění a zkvalitnění zpracování se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 


IP, cookies a jiné online identifikátory


Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affilaite a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?
Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.


PŘEDÁVÁNÍ DAT MIMO EVROPSKOU UNII


Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.


VAŠE PRÁVA


V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: gdpr@litapodlaha.eu.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. Toto právo můžete využít zdarma, a to až pro 3 dotazy ročně. Další dotazy budou zpoplatněny částkou 444 Kč (bez DPH) za jeden dotaz. 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesla - vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo vznést námitku 
Pokud se domníváte, že zpracováváme osobní údaje neoprávněně. 

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje z našeho systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník nebo pokud jste od nás získali vzdělávání zdarma, na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.
V jiných případech (např. registraci pro odběr novinek) vám je posíláme jen na základě vašeho souhlasu. Ve všech případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.


MLČENLIVOST


Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. 

Tyto zásady zpracování  jsou platné od 25.5.2018.